Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag såg dig komma

 

Som mitt hjärta hoppade
när jag såg dig komma
jag visste att du skulle komma
men inte vad som skulle komma

Penseln i min hand
jag tappade obemärkt
kunde bara se dig komma
målande överspelat

Rörelsen i det inre
som en rörelse i det yttre
allt annat bara borta
när jag såg dig komma

Så nära intill när
mina läppar snuddar
när jag kommer
så nära intill allt som skulle komma




Fri vers av Mona*
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-22 22:18



Bookmark and Share


  * Ammi *
vackert och kärleksfyllt
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*