Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fröken mörk vid vattnet


fröken mörk blundade

hon satt vid sjön
där löv bildade yta

i handen höll hon
en enkel rund gråsten

en del av vår planet

hon kunde känna magiska krafter
strömma genom kroppen

innan hon slängde den i vattnet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-10-03 18:36



Bookmark and Share


  Andasin
Om nu allt på vår jord är levande och själfullt är det klart att det magiska i det som kallas liv även finns i runda gråstenar, vilket bra sätt du beskriver denna magik på!
2005-10-04

  Therés
Så bra.
Så målande...
jag ser ju henne sitta där med stenen i handen
2005-10-04

  Ola Rydberg
häftig
2005-10-03

  kath
ja i gråstenar bor magiska krafter och jag tror att de litar på fröken mörk ....
'
hon växer fram vackert och långsamt fröken mörk .... och bilden av henne känns väldigt sann ....
2005-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP