Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmeslag


Lust

vatten tårar
svettigt sviken
åter flod
till
frost och is



Lidelse



sista
droppen
blod
mitt blod
jag blöder
hettan torkan
hoppet
dör



Låt det brinna


eld blir glöd
lidelse till lust
lusten blir till
leda
leda blir till luft
täck med frost och is
och eld och kyla
dunstar





Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-23 22:55



Bookmark and Share


  Miss Mod
Leda blir till luft, härliga lilla vildand, vilka ord Du bjuder!
2009-07-24

  Vildand VIP
he, he ... vad känner du för män ? våra norrlänningar mustiga och kryddiga som älgköttsoppa, och dunstar det gör bara björn :)))
2009-07-23

    ej medlem längre
...ojdå
varmt hos dej?

Det där låter som HUR män gör när de fegar ur!
iaf det sista på slutet, dunstar...kanske de gör det
om det blir för hett så där fryser till o blir till dimma?
Ajaj
Man måste våga släppa in=mitt tyckande
Men bra skrivet :-)
2009-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real