Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns tankar som etsar sig fast någonstans långt där inne



jag tänkte på en sak
kan du inte låta mig komma in

lite närmre

kan jag få laga din frukost och
plocka dina handukar

bara lite

jag tänkte på en sak
det kan väll inte vara så farligt
att ha mig där





























Fri vers av L.S
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-31 00:05



Bookmark and Share


    marion80
Jag gillar den!
2009-07-31

  peter markurth
snyggt gestaltat
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

L.S
L.S