Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från sömniga nätter

Kan inte sluta skrika.

Genom sterion spelar bas och tinnitus nya hits genom radiovågor som ger tumörer i olika stolekar, färger, smaker.

Tider man missat är samlade i en liten ask av marmor med dagbokslås.
Nyckeln har jag svalt för att glömma det som jag nu inte kommer ihåg.
Från tiden som barn när man grät åt fel smärtor.
Jag grät för ormbett, skrubbsår och knytnävsslag.
Inte utfrysning tjuvrökning eller död.

Ett vykort med blå tårar som luktar fjortisfylla.

Troll som våldtar mina ögon med sömnlösa nätter och spikfyllda madrasser och röksugna fingertoppar.

Tar tre bloss.
1, 2, 3. Kaffekopp med kask smaksatt med desperation. Fimpar regnar ner i mitt trasiga vinglas medan mitt liv blir ett TV-spel.

Hoppar, hoppar, äter svamp, får svans och flyger iväg.

Game over.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-25 04:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund