Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du spydde på min stolthet

Innan glasen blev drukna
Innan tre män blev frivilligt tvångshånglade
Innan ryska posten blev censurerat
Innan du blev du

Innan musiken dog
Innan din sista cigg blev rökt
Innan solen fick baksmälla
Innan vi blev du och jag

Innan månen spydde
Innan du lovade mig lycka
Innan dina cider
Innan jag äklades av ditt ansikte morgonen efter.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 434 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-11 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund