Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På toppen av pyramiden

På toppen av pyramiden finns bara ett fotfäste
Det finns inte plats för någon hand att hålla
Det finns ingen plats för två vakra ögon

På toppen av pyramiden finns ingen tron
Det finns ingen som prisar dig
Det finns ingen som vill spy galla

På toppen av pyramiden kan jag bara se ner
Det finns ingen som ser mig
Det finns ingen som hör mig

På toppen av pyramiden dansar stjärnorna utan mig
Det finns ingen musik som spelar
Det finns ingen att bjuda upp

På toppen av pyramiden säger det stopp
Det finns ingen som stoppar mig
Det finns ingen som faller med mig




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 394 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-12 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund