Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I kärlek och krig är det ingen som kan reglerna

När de sista blodstårarna har fallit börjar världen snurra ännu en gång.
Färgerna bränner bort vapenfettet som har paketerat runt mitt drunknande hjärta.
Porslinsfigurerna dansar med dina blonderade ögonfransar
och lämnar dig sittandes på en av gympasalsbänkarna.
Jag vill stå som ensam segrare
men inser att legionen står och väntar på mig.
Hon kastar, blygt men sensuellt, ena benet över det andra
medan mina byxor krymper.
Som ensam segrare föll jag på slagfältet.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 408 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-12 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund