Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min rädsla för min egen sinnessjukdom

Vidriga små skalbaggar på min underarm.
Flaskor och åter flaskor med själar från CS-soldater.
De vet om det, men hur?
Dom små djävla skalbaggarna.
Vad ler du åt?
Är jag ditt kött eller är du mitt?
Det var du, jag och Raskolnikov.
Mitt huvud vänds ut och in och du ser inte mitt intellekt.
Jag kan ta dig när jag vill, din djävel!
Slå mig inte snälla!
Här, ta min stolthet!
Slå mig inte bara.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-11 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund