Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra siluett

När ljuset lyser in genom den tunna lila gardinen
gör siluetten dig rättvisa.

Ditt röda hår blir en flamma i korsdraget
från den öppna sovrumsdörren.

Jag ser ditt bröst resa dig när du tar dina första medvetna andetag denna morgon.

Dina fingrar svävar i genom ditt hår.
Flamman blir en varm eld.

Du vänder dig om och frågar om vad jag tittar på.

Jag svarar att jag ser en skönhet
som ingen tavla kan återskapa.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 592 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-07 09:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar
2009-09-07

  mare VIP
Vacker dikt.....
2009-09-07

  Blåbäret
vilken vacker rubrik till din text...

kärlekens ögon, som aldrig kan se sig mätt
2009-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund