Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vätskan som ebbar ut

Världen kommer tillbaka och jag ser ditt eldiga hår smeka de nedrivna gardinerna.

De levande lila gardinerna.

Vi har dansat klart och vi ligger slutna mot det uppvärmda stengolet framför de ännu brinnande lågorna.

Våra anfådda andetag har blivit en och samma med
euforin i från våra passionerade ögon.

Vårt erotiska adrenalin börjar ebba ut tillsammans med våran sammansatta orgasm.

"Jag vill ta med mig dina smaragder" säger jag.

"Jag vill ta med mig dina safirer" säger du.

Inga andra ser oss nu.




Fri vers av Andreas "Viggo" Viklund
Läst 497 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-25 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas
Andreas "Viggo" Viklund