Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord från en beprövad son



Du har väl inte cancer
eller nått annat öde
om jag nu flyttar hem
ett tag ...

detta mina vänner säger
mycket om hur tufft vårt
liv har varit

Och jag kunde inte undanhålla
ett glittrande skratt
vilken tillförsikt vilken kraft !!




Övriga genrer av Vildand VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-25 07:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real