Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av mina poetvänner

Tack du,
den skämtsamma tonen ryckte upp mig
på fötter igen

Så då var det bestämt
vi reser i fantasin och
där finns ingen hejd på vad som kan bli

När fnittrande tjejjer når himlen..

Med allt oändlig tacksamhet!




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-25 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP