Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelser

Jag säger det
jag tror att du
vill höra

och menar det
jag vet du
inte vill höra

i hopp om
att budskapet
ändå ska
nå fram




Fri vers av Anders P VIP
Läst 382 gånger
Publicerad 2005-10-03 22:49



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Haha, typiskt karlar!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP