Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en blick, som stannar...


att finna ro

visst går tiden snabbt
när man blickar bakåt
men i dina ögon
stannar jag

i ro




Fri vers av Fredric
Läst 195 gånger
Publicerad 2009-07-26 23:14



Bookmark and Share


  Roula O
enkelt och mycket vackert...
2009-08-10

  Fånga dagen
vackert
mvh ak
2009-07-26

  peter markurth
ja denna gestaltar något sant, mycket tilltalande
2009-07-26

  Sturesdotter
kärleksfullt
2009-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric