Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommar och plåga

förbannade djävla skit
man blir trött

ibland




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-28 16:12



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Ja, som fasen....!!!
Du har så rätt...skönt dock att kunna ventilera.

Kram
2009-07-28

    Maria Malm
Det är sant. Men kanske man inte accepterar detta faktum lika lätt på sommaren.
2009-07-28

  lyckeli
amen
2009-07-28

  © anakreon VIP
Exakt.
Carl-Erik
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP