Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av hud

 

 

spindelväv längs med mina tarmar

här passerar ingen mat!

Ingen syra kan bränna dessa monster

Inget hundben att förvilla denna med

 

Den spelar symfonier intill mina revben

Äter damm till frukost och mig till middag

 

Spindelklor i min hals

och bistucken under mina fötter

 

Ändamålsaktigt äter de av mina skor

och mina fötter är inte längre under beskydd

av hud




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 484 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-28 20:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt färgstark text
berörande rader

man slutar inte läsa utan att bli
fångad av dina ord
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*