Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blogg för oss sjunka, utan kalium och utan livsgnista

 

 

Livsgnista

Ha!, skrockar jag

Vad är Det!?

Och Kalium

vad är det för bra med det!?

 

Livsgnista

styrka

LYCKA

Anfall

kriga

SKJUTA

Död

nästan död

Död

OLYCKA

Livsgnista

Anfall

kriga

SKYFFLA

bort liken från trädgården

ingen får se vart de kommit ifrån!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-28 20:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt stark text!
2009-07-29

  peter markurth
gillar detta fall av ord med säkert avslut
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*