Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka klagorop du för flicka lilla! Genom din moders unkna gap dessutom!

 

 

Tomten kommer bara En gång!

Tröga, Tröga barn...

att Du ska livnära ett eget barn!

Vilken Massaker, Vilken missär det kommer att bli

av allt det här!

 

Vakuum...spindelväv...vakuum.lögner...sörja...

Ohh detta klagorop...en massa sörja...   !

som du spunnit samman här i vårat hus

våra hjärnor i buskar

våra kroppar i burar!

 

Är vi Hamstrar i din egen lilla värld?

Ska vi Spara på vad du säger

Ska vi Samla alla lögner

du svamlar om

i din moders sjuka fylla

 

Syrebubblor av syra

som fräter våra kinder till intet

så ska du få dina livs levande

älskade nickedockor

för en gångs skull...    !




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 508 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-28 20:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
starka ord
som pressar fram
smärtsama bilder och känslor

kan inte låta bli att tänka
försöka känna
se och höra som du
fast det inte går

nej du ursnyggt skrivet
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*