Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En verklig fasa

 

 

Usch och Fasa

för den dag världen stjäler

Barnets oskuld!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 599 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-28 20:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!!!

Håller med.
2010-06-11

  Eduardo
precis
2009-12-15

    ej medlem längre
instämmer !
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*