Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Van(vid)trivsel

Och jag trivs i min ensamhet,
jag trivs utan att någon vet
Jag trivs när du inte finns här
för jag vet att du trivs där du är

Och jag trivs i min egen kropp,
jag trivs med mitt bristande hopp
Jag trivs i ett mörker som djupnar
för det är bara
min själ
som sjuknar




Fri vers av soulmate_
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-28 22:36



Bookmark and Share


  Hawaii
bra beskriving på en svår känsla att sätta ord på.. men tro mig, själen kan må bra den med;-)
2009-07-28

    Burre
men aj den gjorde faktiskt ont i mig..
underbart skriven ..!
*kram*
2009-07-28
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_