Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

s p å r l ö s t

 

v

a

r

f

ö

r


du var ju min vän
var min vän
min enda
tröst

.


 v

a

r

f

ö

r

dina ord blev så tysta
tankar när jag föll
rakt ner under
natten
min
.


**************************************

 

 vem är jag här

under

din tystnad

vem är jag

nu

 

 




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-29 01:02



Bookmark and Share


  issac.a.m
Strålande skrivit..
gillar hur du skriver med tysnaden...
2010-09-29

  Neal
snyggt skriven ;)
2009-07-29

  peter markurth
gillar
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo