Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så nu kliar det och kliar..!


Fått och fått...

Min son har blivit pådyvlad, påslängd, tilltvingad,

Vattenkoppor.

För det är faktist ingen gåva.




Övriga genrer av Yrre VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 06:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP