Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Kärlek utan smärta,
är tankens sköra illusion.
Utan taggar i ditt hjärta,
blir du bunden in i falska ord.
Sårbarhet klär av dig murar
av bitterhet som gör dig bunden.
Verklighet pånyttföds varje sekund,
så tro på den levande stunden!




Fri vers av byronessan
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-07-29 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det här var riktigt bra.lite Frödingsk eller Ferlin över denna.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

byronessan