Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan



allt jag vill

är att vara båten du ror

ditt morgondaggs glitter i soluppgången

tankarna som ger liv i din gryning

jag vill vara nyckeln till din stig

in i ditt hjärta




Fri vers av L.byström
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-29 12:35



Bookmark and Share


  Danne
Flicka..vad fin...
Jag ropade HÖGT!

OJ...vad Vacker o fin!
2009-08-07

  Rockalex
Härlig önskan

inspirerande text
2009-08-04

  Aciom
Bokmärks! grym
2009-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ett välbefinnade
fullt ut jag hoppas
att sånt fylls på
till Dig utan slut!
Vackert skrivet!
2009-07-29

  Quasimodo
Ger en skön bild och känsla !!
2009-07-29
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström