Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mottagen




i djupet av ditt inre

blir mina känslor

rikedom

en aning till visshet

jag till ljus


för dig och till andra




Fri vers av rebecca d
Läst 315 gånger
Publicerad 2005-10-04 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d