Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passiv diktator

Ty så lite älskade Gud sin son
att han dumpade honom i sitt enda rike
Lät honom genomlida all helvetes kval
För vår skull sägs det

Vilken konstig syn på kärlek




Fri vers av Frans Nilsson
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-30 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje