Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord


Tur ...

Systerbesöket
gör ett uppehåll
gammal vän
står på tur

Vinkade av
de tu
konstigt ljud,
'flärpande', hördes

Ena bakhjulet
ovanligt platt,
busvisslade,
vinkade

Bilen stannade, skymd,
fortsatte därefter
'flärpande' färden,
rusade 48 trappsteg

Ringde tungt, flämtande
påkallade missljudet
Bilen stannades,
okulärbesiktning visade tomt däck

Mångmilaturen
kunde slutat illa
Efter regelrätt lagning
på övertid av bussig verkstad

Fortsatte de tu sin tur
mot sydligare nejder
glada och lättade,
gamla vännen väntade


© Gunilla N
090730




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-30 17:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
något speciell till sin utformning samt även i ton och stil, jag ger den sina väl förtjänta trenne solrosor
2009-09-01

  genni VIP
Väldigt bra skrivet, man vill bara läsa mer, vad hände sedan, kom de fram till vännen, vad såg de på resan osv, jag vill läsa mer, bra det här....
2009-07-30

  Hans Christian
Skickligt skriven, man flyter så fint med orden fram igenom texten.
2009-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP