Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jag rev hål på en natt.

Simone & jag
åkte buss
sex on the beach
& fötter som inte bar oss
blixtrande lampor
på ett golv som
aldrig stod still
& jag minns
inte mycket mer
men du föll pladask
& jag gick åt andra hållet
undrade kyligt
vad det var för fel på dig







(Ta det inte personligt.)







Jag minns din cigg i mungipan
du bjöd & jag skrattade
nej tack
lucky strike är för jazzmusiker
& du log
sa att du gillade mitt leende
så du förtjänade en kyss
tungbrottning
smakandes
av rökiga
ljuva toner







(Tro mig,jag är knappast bättre än vad jag verkar vara.)







Jag minns groparna
på båda sidor av din
vackra mun
hur jag lade
ett skakigt finger
i den vänstra

& andades in atomer som var du
svalde luft som varit din

& du finns kvar
i sömmarna på
min klänning





Fri vers av soulmate_
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-30 22:54



Bookmark and Share


  edvin medvind
I brist på bättre ord säger jag såhär: Du är bra. Det här är bra. Fånga natten, riv hål på kulisserna och tungbrottas tills du dör!
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

soulmate_
soulmate_