Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...ser dig (min dotter)

 

min lilla flicka

dansa

jag vill se dig

lägga världen framför

dina fötter

jag vill se dig

hitta kärleken

helt

på egen hand

för du är älskad

så jag tror dig

att du klarar det

när du säger

att du kan

och när du säger

"mamma jag älskar dig,

och pappa,

och Leo,

men mest av allt

älskar jag,

mig själv"

det är då jag ler

som mest

när jag ser

dig!




Övriga genrer av Ex¤animo
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-31 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo