Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har varit under dig för många gånger för att komma över dig

Jag kan klia på världens mest irriterande myggbett på mitt smalben och sen ändå hamna i tankar om när din hand vilade där senast.
Någon gång då jag satt ihopkrupen i en soffa och du sakta lät dina fingrar smyga sig bort mot mig.
Jag kommer inte ihåg filmen, men jag minns när du tog upp kontrollen, riktade den mot TVn och pausade för att istället kunna sitta och titta in i mina ögon.

Jag kan stå mtt på Storgatan och så kommer någon gående i en likadan tröja som du hade första gången vi träffades.
Det var på en 20års fest och du var full och alldeles för påträngande för mig. Jag föll givetvis direkt för din hand på oanständiga ställen.
Jag minns inte vem av våra gemensamma vänner som fyllde år, men jag minns ändå vårt första datum tillsammans.

Och det gör ingenting om vi aldrig hade ett förhållande för vi har ändå speciella datum i vår relation. Första gången jag tittade på dig igenom regn, första gången jag var hemma hos dig, första gången vi somnade nakna i din säng och femtionde gången du fick mig att gråta. Och enda gången jag sa att jag älskade dig.

Jag kommer aldrig mer få chansen att säga det. Jag kommer aldrig mer våga. Men varje gång jag ser dig ska jag borra in näsan i ditt mjuka hår och viska i ditt öra att det gör jag fortfarande. Utan att använda ordet du aldrig sa tillbaka.




Fri vers av succi
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-07-31 01:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
underbar.
2012-01-09

  tova nilsson
fantastiskt
hur jävla bra som helst
2010-02-11

    BaraOrd
Fantastisk..
2009-10-30

  Aciom
denna gillar jag skarpt!
2009-08-31

  dead_prez
du har hittat ditt eget språk, unik känsla och rytm. glad över att jag inte gick och la mig. tack för underbar läsning.
2009-08-05

    ej medlem längre
nu blev jag ju pigg igen. jag som var på väg i säng. gillar din stil mycket. så skönt flyt du har. och den här väcker känslor och tonårsnostalgi till liv för mig. jag gillar erotiken som finns mellan raderna. erotik alltid bäst när den får anas. och den där tv-grejen har jag också gjort.pausat för hångel...fan, det var tider det. numera hånglar jag o sneglar på tvn samtidigt. OCH dina titlar är grymma. inte att förglömma. satt o bara ögnade igenom dem och njöt.
2009-08-05

    eventualiteter
Titeln är mumma. Jag gillar't.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

succi
succi