Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek med bitter eftersmak

Först älskade vi





Sedan åt vi grapefrukt




Fri vers av dweeb
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-31 09:49



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Haha, så bra!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

dweeb
dweeb