Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord. Berättelse ur verkliga livet. Berättad av föreläsande palliativsjuksköterska.


Integritet


Den gamla döende damen
fick besök
ville ej ta emot detta besök
bad dem återkomma

Kallade på syster
bad om hjälp
kamma håret fint
tvätta sig, sminka sig

Bad om hjälp
med finare bäddkofta
som pricken över i
duttades favoritdoften på

Nu var hon
redo
att ta emot
sitt besök



© Gunilla N
090731




Övriga genrer av Gunilla VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-31 23:03



Bookmark and Share


  oneblood
GILLAR!
2009-08-09

  Elisabeth VIP
Poesi från vardagen. Jordnära och fint!
2009-08-04

  Hans Christian
Jag ler varmt åt denna berättelse.
2009-08-01

  Bibbi VIP
Fängslande berättelse som får mig att le mitt i dödens korridor.
Applåd!
2009-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP