Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pråm

Vid den
lägre stjärnhimmeln är
det annorlunda att vara normal.
Under däck har dom byggt ett bo.
En tegelmur omsluter de jordiska
sångerna och flocken känner vittring
av den som inte sjunger med.
Pråmen gick med kol och bara i de
värsta
av nätter. Jag ser sådant.
Det är ingen sanning i
mina syner
men det gör dom
inte
mindre riktiga.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Håkan Eklund
Läst 827 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-07-31 15:07



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Aha. Nu såg jag något.
2009-08-01

  Saga-Sofia
Underbar. Känns som du provar något nytt?

Men jag undrar lite över kursiveringarna...
2009-08-01

  Lili Samuelsson VIP
vansinnigt snyggt
2009-07-31

  Daniel_78 VIP
Magi Håkan,

Jag älskar det här.

Min kritik på texten är att jag vill ha den på papper.
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund