Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Adolf Hitler i dalen

Fy fan,
Adolf Hitler står och gapar i dalen.
Han skriker ut lögner som sant.
Mustaschen är borta och
skjortan är färgad
men jag varnar dig, det är faktiskt han.

Fy fan,
Adolf Hitler står och gapar i dalen
och vargflinet har han ännu där.
Rocken är pyntad med nya symboler
men jag vet vad dom innebär.

Fy fan,
Adolf Hitler står och gapar i dalen.
Jag trodde den jäveln var död.
Men monster vill vakna och monster
kan verka så länge som någon ger stöd.

Fy fan,
Adolf Hitler står och gapar i dalen.

Lika elak
som förut och precis lika galen.

Men folk samlas omkring.

Fy fan.

Jag fattar ingenting.




Bunden vers (Rim) av Håkan Eklund
Läst 1161 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-03-21 15:14



Bookmark and Share


  Varja Askeland
Otroligt stark, den dikt som borde läsas högt!
2015-01-26

  IamCharlie
så himla bra är detta ju!
2014-09-30

    ej medlem längre
Ja almedalsveckan är förövrigt ett attans påhitt.
Lite som att få för sig att gå ut öppet med att säga:
"Feminism utan socialism"
Hade nog personligen hellre valt "Feminism utan Folkpartiet". Hehe.
2014-08-07

  Daniel_78 VIP
Det är en väldigt likhet med Adolf Hitler. Folk borde fan ta namnet mer i mun. Fy.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund