Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim


För bläck & papper

pappersstjärnor
pappersvalv
bläck är himmel
månen halv

pappersvågor
bläck är hav
slår mot stränder
ger sig av

pappersvalor
bläckans skrik
svarta skogar
fylld av lik

eldar papper
pappersugn
värm nu bläcket
skriv mig lugn







Bunden vers (Rim) av Håkan Eklund
Läst 886 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-15 04:02



Bookmark and Share


  Mabel
Ja!
2013-09-12

    ej medlem längre
"skriv mig lugn"
Träffande.
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Eklund
Håkan Eklund