Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tagel

jag spinner en kokong
jag gömmer allt
i en bur
vill jag annat
kan jag annat
när passionsmärket
efter de blå svidande kyssarna
river så förbannat




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 312 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-07-31 21:37



Bookmark and Share


  noname_realmind
Tjusigt spunnet! :))
2009-08-01

  Lili Samuelsson VIP
puff, tagel är slitstark
inget man tar sig igenom i första taget
2009-07-31

  Carola Bouvin
Börjar att läsa och känner kamp och maktlöshet men när jag hamnar vid slutet så lyser hopp och förväntning klart mellan raderna, applåder!
2009-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren