Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

café

En blick, ett steg.
Jag tvekar.
Sen går jag över gatan
Över gatan till Cafét.
Där dem har både
kaffe saft och te,
bullar, kakor och glass.
Jag velar länge och väl.
Innan jag bestämmer mig.
För den kända och jättegoda..

Sommarbakelsen..

Mmm... Jättegott




Fri vers av Mikaela<3
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-01 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela<3
Mikaela<3