Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindspel

 

står stark
blundar i motvinden
låter
ansiktet smekas
ler
åt alla
förbiflygande
demoner

 




Fri vers av Andasin
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-10-04 19:48



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Underbar,helt enkelt underbar!!!
2005-10-12

  katastrofromantiker
ja jag kan också känna vinden!
2005-10-05

  Sophie Berg
Kan själv känna vinden.Fin fin.
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin