Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi aldrig mer

 

 

Varmt som klibbigt och svett
radion spelar spanskt
och jag längtar till svala lakan
efter en dusch från dig
Du rör dig runt som i frossa
och jag fryser
saknad av mina händer och
min berusade andedräckt
väcker dött liv
medan gräset växer grönt
längtan rör vid mitt bröst
Något svärmar
medan mina känslor
och hela jag klamrar mig kvar
i detta
det som är vårt
det som är ett avsked

Vi lever ett liv nu
bara nu och bara ett
och jag klamrar mig kvar
håller i
lämnar dig nu
du och jag lämnar oss
du mig och jag allt
kommer alltid att lämna dig
i natt i morgon igår
hatar morgondagen
hatar det som var
alla nätter utan
och dem med
det som kommer utan dig
den natten kommer
när vi aldrig mer
när vi aldrig mer
när vi aldrig mer
när vi aldrig är mer


©Lars09




Fri vers av Gryft
Läst 235 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-02 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft