Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tyvärr drömmer jag fortfarande, om dig .


jag drömmer, fortfarande

och solen kastade ljus på oss
min gula kjol snuddade
mina nyrakade ben
det hängde lycka i luften

nästan hundra dar
av äventyr väntade,
vi hade all tid i världen

men jag kramade dig aldrig,
stod bara och tittade
drömde
log

det gjorde du med

jag undrar fortfarande
hur din bruna nacke
doftar

men du har nog redan
glömt mig




Fri vers av vilsen
Läst 542 gånger
Publicerad 2005-10-04 20:25



Bookmark and Share


    BrokenHearted
*funderar*
hoppas personen ifråga inte glömt..
mkt vackert skrivet.. härligt
2005-11-16

  Elfrida
otroligt vackert
2005-10-09

    ej medlem längre
Bra! Gillar att du inte berättar FÖR mycket här utan låter en del sägas mellan raderna, favoritrader är:
jag undrar fortfarande
hur din bruna nacke
doftar
2005-10-08

    entillsomdu
bra, det var bra! man blir så nyfiken på händelsen!
2005-10-05

    livräddaren
sjukt bra!!!älskar dig du rockar!
2005-10-05

  Markattan
Du lämnar en hel till läsaren att själv läsa in mellan raderna, vilket jag gillar. Vemodiga, jordnära rader som berör.
2005-10-04
  > Nästa text
< Föregående

vilsen