Me" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Förälska mig "

Det var med lycka i sinnet han sakta vaknade
till denna snösmekta
ljuva Sälenmorgon.
Han vände sig med förälskad blick och njöt hennes
osminkade naturella ansiktsform,
och mådde så innerligt bra i hennes närvaro.
Han hade alltid ansett att kvinnor var som allra vackrast när dom precis
hade vaknat
men dom delade sällan hans tycke
eller så förstod dom inte djupet i nyansernas skönhet.
Han var inte riktigt som de andra,
vandrade gärna sin egen stig och hade alltid så gjort.
Kyss min morgon och förälska min dag,
kära du...

A.Leander




Fri vers av Passion>Me
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-08-02 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Passion>Me
Passion>Me

Mina favoriter
Han sa; skriv en dikt.