Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vi oss neder slog


Så vi oss neder slog!
Trötta efter färden,
var det vi som dog.

Trötta på denna världen

Vågar du somna nu?
Törhända vågar jag
den sista sömnen, du

känns mer än lovligt vag.

Sova…

Trött…

Så trött…

…är jag…

…du?




Fri vers av Hawk
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-05 01:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk