Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känn dig bortom

Känn dig bortom bokstaven!
Se, känn,
alla prunkande färger,
de som en gång målats av mästaren.
Känn…förnimm,
den uppenbarade,

som ÄR,

och som finns mellan raderna,
bortom och genom det som står skrivet.
Känn, min vän, bara erfar och känn!

Och du skall känna godheten!

Och du skall känna kärleken!

Sådan den en gång var tänkt,
sådan den var…
...innan bokstaven.
Innan det reducerande intellektet.
Gå, bara försök nå,

bortom bokstaven,

till de bländande färger,
de som en gång målades av en mästare.




Fri vers av Hawk
Läst 217 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-04 08:40



Bookmark and Share


  greajt
tack.

bra rader (:
2009-08-12

    ej medlem längre
Världen som en vacker färgglad målning.. Fint diktat!
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk