Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns att du vet



Minns att du vet, och vet att du minns
Ja, jag minns att det var om andlighet
Träng så igenom spektrat av färger som finns
Så vet att du finns och minns att du vet
Jag tror, så vitt jag vet, att det finns något
mer
Att det finns en Gud och att Gud är
god
Det finns ju de som vet och som tror, bara de ser
Men tron är stor när tron är stark och tron ger mod
Så minns, när tvivlet gror, att du vet vad du tror
Tänk och begrunda - om treenigheten,
Att Gud är god och kärleken, inte bara stor
Utan störst av allt är…kärleken




Fri vers av Hawk
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-01 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo det är sant, jag tycker om orden på slutet..störst av allt är kärleken..
Väldigt fint skrivet!
2009-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk