Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

 

 

När betraktelsen överträffar verkligheten

Kan det;

 Klinga ut i ljuv poesi.

dundra fram som;

Rena rama lögnen.

... Eller bli till en enkel förklaring

 

Du kan framstå som en bättre människa.

Du kan framstå som en sämre människa.

Men jag föredrar när Du är Du.

 

... MÄNNISKA!




Fri vers av "Dempa"
Läst 458 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-08-02 23:57



Bookmark and Share


  Eduardo
nice litet tankeskott :-)
2010-02-03

  Mats Henricson
Stor Visdom !!!!
2009-09-23

  Marjavaara
Vackert jävla ord
Människa
och det djupaste
2009-08-25

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER!!
2009-08-03

  Roula O
otroligt bra! gillas mycket!
2009-08-03

  peter markurth
bra
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"