Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfarelser: Ett

du fuktar ögonen
på ett särpräglat
och för alla tillfällen oanständigt vis

och när du så smyger ner handen
i min säng
fångar jag dess osäkerhet
din kropp redan min

om du sedan
låter tungan sära mina läppar
behöver jag inte längre andas
för att leda dig rätt




Fri vers av Duarte
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-10-04 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duarte
Duarte