Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ord i trötthet


En tår är aldrig tillräckligt.
kanske imorgon, men aldrig idag.

vinden vänder inte för att du
i ren trots stirrar på den.

Bara förnuft håller förmåga.

Ljug bäst du vill,
men morgondagen nalkas ändå.

Jag vet för jag har hört och sett sanningen.

I väntan på ljus hinner det alltid bli mörkare.
Hur vill du se verkligheten?

Otillräcklig för den som vill ha allt!




Fri vers av Kvarlämnad
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-03 11:56



Bookmark and Share


  Isak VIP
Verkligen starkt!
Att kunna vara åskådare i sin egen våndning?
2009-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Kvarlämnad
Kvarlämnad