Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ord som säger mer än tusen bilder.

Min tunga fylls av svarta ord
för att fylla det tomrum som lämnats kvar
Du gav så mening
(med ett enda ord)
till mitt hjärtas totala självmord

Frosten krossar parkens gröna liv
Hård och kall
Ën djävulens lakej
(precis likt dig)
tar allt för givet

November kom så skoningslös mot vår stad
Svepande vindar från ett grått döende hav
Som förvandlar kärlek till tristress
Slussas man in en i vardag
där ditt enda svek
ger mening åt varenda jävla rad







Fri vers av Attila
Läst 587 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-27 21:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Attila
Attila