Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att drömma sig bort

Att drömma sig bort
Med någon annans händer
På sin kropp
För att sedan öppna ögonen
Och se att händerna inte
Tillhör dig




Fri vers av M_Franke
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-04 00:41



Bookmark and Share


  peter markurth
finstämd
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke